FS News

Monday, August 10, 2009

Career in Aerospace Engineering



Are you an Aerospace engineer?

Or are you looking for any job in aerospace related field?

Me, and some of my friends also looking for you as well. Just send your CV or Resume to my email: farquar.info@gmail.com , we wish to offer you a great project that can give you a challenging experience !


Adakah anda seorang Jurutera Aeroangkasa?

Atau anda sedang mencari pekerjaan dalam bidang yang berkaitan dengan aeroangkasa?

Andalah yang kami cari!. Hantarkan resume atau CV kepada email: farquar.info@gmail.com , di masa akan datang sekiranya kami ada projek yang memerlukan jurutera aeroangkasa, kami bukakan peluang ini kepada anda !

6 comments:

aini fadhlin said...

saya SANGAT BERMINAT!. Tapi, saya bukan dalam bidang engineering pun. Saya ada kelulusan bidang computer science dan cognitive science. Minat yang sangat2 mendalam dengan bidang aeroangkasa.macam mana ye>?

Pakyat said...

ok aini dalam kejuruteraan aeroangkasa ada semua jenis displine ilmu so cerita dia senang je nak ke tak.!!. satu lagi kalau anda mahir dalam programing terutama dalam c++ wah masa depan anda cerah dalam aero

mr. IR P@dLee said...

jikalau saya dapat bachelor degree dalam aerospace engineering, boleh tak saya bekerja dengan MAS??

Mujaddid Ummah said...

saya ni masih student lg
and saya mmg sgt berminat dlm aerospace ni..
especially dlm bab kaji angkasa
so,, apa yg patut saya buat to apply in this field but not in engineering?
how about in discovering our space..?

Anonymous said...

I'm not a bumiputra can I be aerospace engineer in Malaysia too?

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI